lazy & nailpolish

26 Jul Nagellak… maar lui & geen tijd!

Je kent het vast wel? Je hebt een drukke week & je nagellak is echt aan vervanging toe. Uitgroei van hier tot Tokyo, maar enkel een kleine 10 minuten de tijd om te lakken & te laten drogen. En met die haast gaat het gewoon altijd verkeerd. Dan gebruik je je nagels weer veel te snel. En ja hoor: beschadigd! Direct spijt dat je ze gelakt hebt, want ervoor konden ze er eigenlijk nog beter mee door.

Nou ik had dus ook weer zo’n week! Alleen maar de hort op & amper de tijd om mijn nagels te lakken én te laten drogen. Maar ik irriteerde me aan die uitgroei. Met die nagels kan ik me toch echt niet bij dié belangrijke afspraak vertonen!

Dé oplossing! “Wat als ik mijn nagels niet opnieuw lak, maar enkel mijn uitgroei? Ik heb nog van die leuke zoete glittertjes staan!” Nou ik was helemaal blij! En dié dag kreeg ik nog een compliment van de bruid in spé ook!

Goede tip dus! Als je een belangrijke afspraak hebt of een bruiloft waar je gewoon echt netjes moet zijn, maar echt tijd te kort kom… lak je uitgroei! En als je gel nagels hebt laten zetten, maar gewoon geen tijd hebt om het eraf te laten halen? Ook echt de oplossing. Zo had ik laatst 6 weken plezier van mijn gel-nagels!

EVY’S LIFE!

Geen reactie's

Geef een reactie