VLOG: De Pizzabus op jouw Event

Voor wie het niet weet… ik schrijf ook voor het leuke dagblad ‘Metro Rotterdam‘. Met nog 2 andere dames, samen de Rott Spots Girls, tippen wij de toffe Rotterdamse spots. Waar kan je lekker lunchen, genieten op een knus terras, die toffe & handige clutch kopen of een origineel cadeautje voor je vriend kopen? Met mijn laatste spot verras ik het vriendje van één van de girls. Benieuwd wat, lees deze blog & zie de vlog!

De Foodtrucks zijn voor een festival & event helemaal hot! En het leuke… je kunt deze Pizzabus ook gewoon boeken voor een feestje “thuis”. Denk aan een verjaardag, bruiloft, buurtfeest of als verrassende lunch op kantoor. Kunnen de medewerkers een keer hun broodtrommel thuis laten. De Pizzabus is dus een Rott Spot die naar jou toekomt.

VERRASSING
Mocht nou net de vriend van Tamara jarig zijn toen ik een afspraak had gemaakt met Nol Menagé, eigenaar van de smaakvolle bus. Hoe leuk… een verrassing van de Rott Spots Girls die dag! En ik houd niet van standaard, dus nog uniek ook om niet met zijn allen een taartpunt te eten, maar een pizzapunt.

VERRUKKELIJK
Nol heeft ons echt allemaal verwend met diverse pizza’s & piadina’s. Verrukkelijk! En als het niet al een verrassing genoeg was, de vriend van Tamara mocht meebakken! Wil jij iemand op een leuke manier verrassen? Of nog een WOW-effect creëren op jullie bruiloft? Ik zeg: de PIZZAAAAA bus!!

Meer weten, check De Pizzabus | Komt op afspraak naar JOU toe… Rott Spot op locatie!

Wil je alle Rott Spots lezen? Check ons dossier van Metro Rotterdam!

Geen reactie's

Geef een reactie