Laatste zetje bij een origineel huwelijksaanzoek?

Het eerste gesprek kost je niks

Mail mij... ik denk graag mee!

Hoe werkt het?

Allereerst heb ik jouw input nodig. Wat zijn de individuele & gezamenlijke interesses? Op deze manier kan ik een origineel aanzoek uitwerken. Iedereen is anders, dus iedereen krijgt een persoonlijk afgestemd huwelijksaanzoek!

Wil jij kennismaken?
Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kost niks. Op basis van wensen en budget bespreken wij samen welke mogelijkheden er zijn. Bij een match ontvang je een persoonlijke offerte.

Alleen behoefte aan advies?
Mocht jij je huwelijksaanzoek liever zelf plannen, maar toch op jouw gewenste tijdstip advies willen krijgen? Het is ook mogelijk om online of telefonisch de gewenste informatie, advies en creatieve tips te krijgen!

Het huwelijksaanzoek van Tygo & Tess

Meer informatie? Contact mij via
proposal@e-vy.com of 06 13 63 18 19.

Laat je inspireren

 • Lok haar mee

  Lok haar mee

  Lok haar mee voor een romantische picknick! Eenmaal ter plaatse... sla dan ook echt door wat betreft de decoratie… heeft ze natuurlijk al een vermoeden. Maar jij laat de spanning goed oplopen!

 • Fluisteren

  Fluisteren

  Fluisteren… dan heb je pas echt de aandacht! En weet je hoe oprecht de Proposal dan klinkt, zo vlak tegen je oor! Echt kippevel… fluisteren is zo bijzonder!

 • Caravan

  Caravan

  Je vriendin is op pad en jij weet gelukkig waar! Heel toevallig verspert deze camper haar pad! En dan kom jij naar buiten… “Kom je ff binnen lief?” En eenmaal binnen kunnen we nog creatiever zijn!

 • Op het perron

  Op het perron

  Het kan zo simpel… wacht haar op bij de trein! Hoe fijn om jouw grote liefde op het perron te zien. En die dikke vertraging is ze na jouw vraag al lang vergeten… JAAAAAAA!

 • Ogen dicht schat

  Ogen dicht schat

  “Lief… even je ogen dicht! Waarom? Gewoon voor een grappige foto!” Eenmaal ogen open staat er ook nog eens een gedekte tafel in de garage! Glaasje bubbles& ze mag eindelijk de foto zien!

 • Verrassingsfeestje

  Verrassingsfeestje

  Je vriendin organiseert een verrassingsfeestje voor een vriendin! Maar dit blijkt al in scene te zijn gezet! De decoratie is helemaal voor haarzelf! En daar kom jij langs… het verlovingsfeestje is direct aansluitend!

Wat zeggen anderen over Evy

Voeg mij toe aan je netwerk