Einde trouwseizoen 2017 sluiten we af in “style”

Jeetje… wat is dit trouwseizoen voorbij gevlogen. Het eerste seizoen dat ik ook mama ben! En ik kneep ‘m ff voor de laatste bruiloft. Ik was namelijk ziek geworden door mijn zoontje. Fijn om te weten dat je dan een toffe back up hebt. Maar gelukkig was ik op tijd beter… deze bruiloft had ik niet willen missen. En Naomi van NAOOM EVENTS assisteerde mij weer gezellig… zie onze vlog!

TOT VLOGS!

1 Reactie
  • watch
    Geplaatst op 12:43h, 14 februari Beantwoorden

    Kız arkadaşına tecavüz eden adamı öldüren Allen, akli dengesi bozuk olan suçluların yollandığı bir akıl hastanesine kapatılır. Akıl hastanesinde hayatta kalma savaşı veren genç adam bir yandan da kafasının içindeki sesleri susturmaya çalışmaktadır. Santiago Kapoor

Geef een reactie