Droomreis VW bus

22 Dec Evy’s Droomreis met Marnix & Blueboy

Al heel lang ben ik smoorverliefd op de oude VW Bus, het busje uit de sisi reclame! En dan vooral in een kekke kleur. Zoooo leuk! Ik kijk altijd naar het gezichtje van de auto. En dit busje heeft zo’n tevreden pretkoppie. Een leukere auto bestaat er gewoon niet!!!

En dat is precies de reden, dat ik op de vraag van mensen: “Als jij gaat trouwen, hoe ziet jouw bruiloft er dan uit?”, maar één ding zeker wist:

“Dat zou ik echt niet weten, die ideeën blijven wisselen. Dus eer ik ga trouwen, is dat vast weer veranderd! Enige wat ik zeker weet, als ik nu ga trouwen, en over 5 jaar zeker ook nog wel, dan kom ik (uhhh… we) aan in zo’n gaaf & oud VW Busje, uit de sisi reclame!”

Inmiddels heeft m’n vriendje geleerd dat ik dan een T1 of T2 bedoel! Na 4 maanden het erg gezellig hebben samen en 2 maandjes officieel verkering. Hihi… Nadat hij mij veroverd had, vroeg ik het op een echt Evy manier! Hij moest zogenaamd een ballon voor een cadeautje van een vriendin van mij opblazen… Dit lukte mij niet… ahummm! Dit was een hartjes ballon waarop aan de ene kant stond: Leukerd… En op de andere: … Wil je mijn vriendje zijn? Waarop een blije glimlach ontstond! Maar oké ik dwaal af… Na 4 maanden dus heel veel zin om samen op vakantie te gaan! En hoe leuk om dit dan samen met mijn andere liefde te doen!

Op zoek gegaan naar gave VW busjes! En zo was het liefde op het eerste gezicht op Blueboy… Van baasje Bastian van Oldskoolcampers! Direct onze eerste date gepland in Hengelo… En we wisten zeker dat Blueboy onze reisgenoot zou zijn!!! We moesten nog een maandje geduld hebben, maar 21 juni om 11:00 uur eindelijk onderweg naar Frankrijk! Geen plannen… Heb genoeg gepland de laatste maanden!!! Maar via Hon Fleur & Perros Guirec… De laatste omdat ik me die prachtige rotskust nog kon herinneren van een vakantie met mijn ouders. En dan naar de Atlantische surf kust! Idee van eindbestemming is Biarritz, maar dat zien we wel… Go with the flow! Op naar Hon Fleur, gaan jullie mee?

Lees ook mijn TRAVEL DIARY of zie mijn andere VLOGS op YouTube!

TOT VLOGS!
Liefs Evy

Geen reactie's

Geef een reactie