Evy’s passion: Wedding, Events, Inspiration & Coaching

Organiseren & creatief bezig zijn. Dat is mijn passie! Ik word daar echt enthousiast van! Het verzinnen van een uniek concept geeft mij energie. Evy is mijn grote droom die werkelijkheid is geworden.

Uniek en anders, originaliteit staat voorop
Evy trapte ik af met het plannen van Bruiloften & Events. Eerst dacht ik gewoon dat dit heel easy was! Maar uiteindelijk was mijn besef er dat ik er gewoon onwijs goed in ben. En niet alleen goed, vooral ook uniek!

Dé vraag die ik altijd stel: “Als werkelijk alles kan? Hoe ziet jullie dag er dan uit?” Dit wordt dan mijn uitdaging, inclusief een persoonlijke tintje wat de dag zeker moet mee krijgen!

Maar er is meer
Evy is meer dan een unieke gebeurtenis plannen! Ik verzin elke dag wel weer een andere Proposal! Is het niet voor een bedrijf, merk of bruidspaar? Dan wel voor mezelf. Want naast organiseren, inspireer ik ook heel graag. Een eigenschap die ik pas veel later heb ontdekt. Dus als ik niet aan het plannen ben, dan ga ik op avontuur met mijn videocamera voor leuke VLOGS!

En wat deel ik dan graag met jou?

  • Evy’s Proposal | Business gericht | VOLG EvysProposal
  • Evy’s Life | Alle daagse dingen & kijkje in Evy’s life | VOLG EvysLifestyle

Evy’s Proposal
Deze filmpjes zijn vaak met “een knipoog” naar de Wedding & Event Branche! Welke elementen zijn er allemaal in te zetten? Evy gaat echt op pad en neemt jou mee. Denk aan sfeerimpressies van unieke trouwlocaties of het passen van trouwjurken!

Evy’s Life
Naast serieuze business, geef ik jou een kijkje in mijn eigen leven. Met welke alledaagse dingen houd ik mij bezig? Waar loop ik tegenaan? Waar word ik zo enorm blij van? Lifestyle, unieke plekjes & leuke dingen om te doen, houden mij erg bezig. Maar laat mij ook vooral weten wat jij boeiend vindt. Met welke inspiratie maak ik jou blij?

EVY LIKES TO ORGANISE, INSPIRE & SHARE!!
Ik ben echt een bezig bijtje! Ik ben Evy niet, als ik niet met tig dingen tegelijk bezig ben. We missen namelijk nog het coachen. Het vinden van jouw balans? Hoe leer jij lekker in je vel zitten? Mijn inzichten, situaties  & mijn kennis wil ik graag met je delen. Als persoon help ik graag andere mensen. Hoe mooi zou het zijn als iedereen gewoon zijn pad gevonden heeft & gelukkig is met wie men is en wat men doet. Met mijn diensten, inspiratie & kennis draag ik daar graag een steentje aan bij!

Mijn laatste vlogs & blogs

MET MIJN VLOGS & BLOGS GEEF IK JOU EEN KIJKJE IN MIJN GEZELLIGE LEVEN!

Evy’s karakter eigenschappen

Gepassioneerd

Speels

Betrouwbaar

Doorzetter

Enthousiast & Spontaan

Creatief

Voeg mij toe aan je netwerk