Evy’s Passies: Trouwen, Schrijven, Inspireren & Coachen

[separator_with_icon icon=”fa-heart-o” color=”#ef577a”]

Organiseren, creatief bezig zijn & schrijven. Mijn passie! Daar word ik echt enthousiast van. Organiseren geeft mij energie. Mijn creativiteitsknobbel wordt dan aangezet. Als ik begin met schrijven, blijf ik schrijven. Ook hier kan ik mijn creativiteit in kwijt! Spelen met woorden & zinnen op een verhalende manier creëren. Alles om een verhaal persoonlijk te maken.

Dat is Evy! Dat is mijn “werk”. Wat een droom!

Puur, persoonlijk & anders
Evy trapte ik af met het plannen van bruiloften & events. Wat heb ik daar van genoten! Organiseren… een natuurlijk talent. Maar als perfectionist was ik nooit klaar. Dit ging prima, tot ik moeder mocht worden! Weer een rol waar ik een perfectionist in ben. Een mama die altijd thuis wil zijn voor de kinderen. En dat naast het ondernemen, lastig! En kinderen die moeilijk sliepen. Het wedding & eventplannen moest ik dus even op een laag pitje zetten.

“Maar hé, ik wil die bruidsparen niet missen! Wat dan?” Vrijwel direct kreeg ik mijn antwoord. Ik had al meerdere malen een ceremonie gesproken. Wat vond ik dat tof. En wat vond ik het jammer dat ik dan het wettelijke deel niet mocht doen. Dat ga ik doen, ik ga stelletjes trouwen. Het verhaal, maar ook het verbinden! En dat doe ik met een puur & persoonlijk verhaal. Een liefdesverhaal die alleen maar over dát stel kan gaan. Anders, wat maakt dit bruidspaar uniek?

Evy als BABS… het is een feit! En voor de Gemeente Zuidplas heb ik al meerdere stellen mogen trouwen. En het mooie is… met het kennismakingsgesprek kan ik altijd nog helpen met wat organisatie tips. Dé vraag die ik altijd stel: “Als werkelijk alles kan? Hoe ziet jullie dag er dan uit?” Zo kan het bruidspaar dat eigen persoonlijke tintje meegeven aan dé dag.

Loslaten, inspireren & coachen
Toch kon ik het weddingplannen niet definitief loslaten. Pfff, wat is loslaten vreselijk moeilijk. Pijn, dat doet het. Maar nu is het tijd om te gaan doen wat ik voel te mogen doen. Ik trek altijd creatieve bruidsparen aan die het leuk vinden om hun dag zelf te organiseren. En die dat kunnen!

Enkel die stress, door de bomen het bos niet meer zien & het vastlopen… dat zijn een lastpakken. Daar ben ik! Ik zorg dat die stress factoren er niet zijn. Eventueel samen met jullie ceremoniemeester. Ik “coach” jullie alle 3. Met als doel dat de voorbereidingstijd gewoon TOF is. En jullie ceremoniemeester is klaargestoomd om op jullie dag klaar te staan, maar ook te genieten. Van elk moment, op dát moment. De uitdaging van elk bruidspaar & de ceremoniemeester.

Dit ben ik in ’t kort! Wil je meer van me weten, ask me. Ik vertel wel hoor. Enne… mag ik ook jullie verhaal te weten komen & het liefst ook vertellen?

Ik teken ervoor.

Liefs Evy

Mijn laatste vlogs & blogs

[separator_with_icon icon=”fa-heart-o” color=”#ef577a”][latest_post type=”boxes” number_of_colums=”3″ number_of_rows=”1″ order_by=”date” order=”DESC” title_tag=”h3″ display_category=”1″ display_time=”1″ display_comments=”0″ display_like=”1″ display_share=”0″]
[action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”normal” text_font_weight=”500″ show_button=”yes” button_size=”medium” button_target=”_self” background_color=”#77c9b2″ padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ text_size=”18″ button_text=”beleef evy’s life” button_text_color=”#ffffff” button_hover_text_color=”#77c9b2″ button_hover_background_color=”#ffffff” button_border_color=”#ffffff” button_link=”https://www.instagram.com/evysproposal/”]

OP INSTAGRAM GEEF IK JOU EEN KIJKJE IN MIJN GEZELLIGE LEVEN!

[/action]

Evy’s karakter eigenschappen

[separator_with_icon icon=”fa-heart-o” color=”#ef577a”]

Creatief & Eigenzinnig

Speels

Eerlijk & Betrouwbaar

Doorzetter

Enthousiast & Spontaan

Brutaal

Voeg mij toe aan je netwerk

[separator_with_icon icon=”fa-heart-o” color=”#ef577a”][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-linkedin” use_custom_size=”yes” custom_size=”38″ link=”http://nl.linkedin.com/in/evysproposal” target=”_blank” icon_color=”#ffffff” background_color=”#ef577a” icon_hover_color=”#ef577a” background_hover_color=”#ffffff” border_width=”0″][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-facebook” use_custom_size=”yes” custom_size=”38″ link=”https://www.facebook.com/EvysProposal” target=”_blank” icon_color=”#ffffff” background_color=”#ef577a” icon_hover_color=”#ef577a” background_hover_color=”#ffffff” border_width=”0″][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-twitter” use_custom_size=”yes” custom_size=”38″ link=”https://twitter.com/evysproposal” target=”_blank” icon_color=”#ffffff” background_color=”#ef577a” icon_hover_color=”#ef577a” background_hover_color=”#ffffff” border_width=”0″][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-pinterest” use_custom_size=”yes” custom_size=”38″ link=”https://www.pinterest.com/evysproposal/” target=”_blank” icon_color=”#ffffff” background_color=”#ef577a” icon_hover_color=”#ef577a” background_hover_color=”#ffffff” border_width=”0″][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-youtube” use_custom_size=”yes” custom_size=”38″ link=”https://www.youtube.com/user/evyslifestyle” target=”_blank” icon_color=”#ffffff” background_color=”#ef577a” icon_hover_color=”#ef577a” background_hover_color=”#ffffff” border_width=”0″][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-instagram” use_custom_size=”yes” custom_size=”38″ link=”http://instagram.com/evysproposal” target=”_blank” icon_color=”#ffffff” background_color=”#ef577a” icon_hover_color=”#ef577a” background_hover_color=”#ffffff” border_width=”0″]