VLOG: Roofvogels… jullie ring-moment!

Zoeken jullie een unieke & stoere invulling voor het ring-moment tijdens de ceremonie? Hebben jullie kleine neefjes & nichtjes die dat echt niet durven? Of wil je eigenlijk iets anders? Dan is het inzetten van roofvogels een heel gaaf idee.

Zo ontmoette ik Snijder Roofvogels. Twee heren met een passie voor roofvogels, die ze met de hand & alle liefde opvoeden. Bij hen heb ik kennisgemaakt met een kerkuiltje, diverse Oehoe’s & een Amerikaanse Woestijnhavik. Van een romantisch vogeltje, tot een hele stoere… het is maar wat jullie willen op dé dag! Wat past bij jullie als persoon & wat matcht goed met de stijl van de bruiloft?

Naast het aanvliegen van de trouwringen, kan je de roofvogels ook inzetten om een verlovingsring als verrassing te laten brengen. Hoe leuk om je partner op deze manier ten huwelijk te vragen? Dan kan diegene toch echt geen “Nee” meer zeggen? Die garantie kunnen we er bijna bij geven haha.

Lijkt het je ook wel echt spannend? Dat maakt niet uit! Van tevoren wordt er kennisgemaakt & mogen jullie oefenen. Dus op dé dag is het enge nieuwe ervan af!

Lijkt het je leuk? Call me… dan geef ik alle informatie & kunnen we kijken welke roofvogel bij jullie past!

Geen reactie's

Geef een reactie