Rott Spots Girls – Evy in METRO Nieuws

Rotterdam is na deze week niet meer hetzelfde. Metro stuurt drie Rotterdamse meiden de straat op om het leukste op het gebied van eten, drinken, uitgaan, shoppen, lifestyle en fashion met jullie te delen. Evy, Jojanneke en Tamara zijn vanaf nu de Rott Spots Girls. Lees hun tips dagelijks in de krant en online!

Volg ons op FACEBOOK & lees hier alle Rott Spots items in het DOSSIER !!!

EVEN VOORSTELLEN…

eefjeEVY
„Rotterdammers kennen mij misschien meer als Evy, maar mijn echte naam is Eefje! Ik ben 32 jaar, al vind ik leeftijd vooral een getal. Een creatieve onderneemster, die bij de kassa nog regelmatig haar ID moet showen! Totaal mijn eigen stijl, ik hou van anders en een niet-ordinair panterprintje. Mijn passie? De wedding en event branche inspireren ook een eigen stijl te hanteren! In mijn bedrijf Evy’s Proposal kan ik mijn creativiteit en enthousiasme kwijt. Organiseren en het verbinden van merken, dat is voor mij een automatisme.

Iets waar ik eigenlijk 24/7 mee bezig ben, ook tijdens het fietsen of het borrelen in het inspirerende Rotterdam.”

Rotterdam is… Dé innovatieve en meest nuchtere stad van de wereld. Mijn creatieve thuishaven, waar tenminste ’anders dan anders’ gewaardeerd wordt.

Ik word blij van? Fietsen met mijn vriendje door de stad en mijn Griekse zwerfhondje, dat ook steeds meer van deze prikkelende stad aan het ontdekken is.

De mooiste plek van de stad? Het ruige Katendrecht, daar waar een event is, en de port en skyline-view wanneer ik op Charlois langs de Maas loop.

Friday Night & Saturday Morning? Friday night is voor mij altijd een dilemma… wordt het een wijntje en serie op de bank? Of een gezellig hapje en drankje in een knus restaurantje op de Witte de With of één van die onbekende tentjes waar ik pas geleden met mijn roze fiets voorbij reed? Saturday Morning is een wandeling met hondje Sky of oversteken en in 17 stappen zo mijn sportschool in!

Tips? Instagram: evysproposal

tamaraTAMARA
„Geboren en getogen Rotterdamse, maar met Spaanse roots. Afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie als styliste en nu freelance bezig met mijn passies die ik al vanaf toen ik klein was koesterde: mode en styling. Als het maar even kan ben ik te vinden op de vele terrasjes in de stad en bij slecht weer zijn er genoeg exposities, musea en galeries te bezoeken om inspiratie op te doen. In Rotterdam is altijd wat te beleven!”

Rotterdam is… Mijn stad! Modern, dynamisch, bruisend.

Ik word blij van? Wakker worden op een mooie zonnige dag en van de mooiste zonnestraal, mijn zoontje Silas.

De mooiste plek van de stad is? De Wilhelminapier, uitkijkend over de Maas naar de karakteristieke skyline van Rotterdam.

Friday Night & Saturday Morning? Afspreken met een groep vriendinnen en dan met hapjes en drankjes er een leuk huisfeestje van maken. Maar met een avond gezellig op de bank met mijn gezinnetje is ook niks mis. En op zaterdagmorgen ontbijt met zelfgebakken brood en goede koffie.

Tips? Instagram: tamarajimenezposada

Rott Spot Girl JojannekeJOJANNEKE
„Mijn naam is Jojanneke Hagemeijer en ik ben 28 jaar. Opgegroeid in ’Oost’ en heb als jonge student mijn vleugels uitgeslagen in het hart van Rotterdam. Drie mooie studies en een paar jaar werken later, volg ik nu mijn passie. De behoefte om creatief bezig te zijn en me daarin ontwikkelen, is groot. Ik kan mijn hart ophalen tijdens mijn studie Allround Styling (mode-, interieur-, media-, en foodstyling) aan de Academie Artemis. Het prachtige 010 is het afgelopen jaar een grote inspiratiebron voor mij geweest. Met Rott Spots wordt het natuurlijk helemaal een feestje.”

Rotterdam is… Dynamisch, open, eerlijk en direct, met een groot warm hart. Rotterdam in 1 woord? … Thuis!

Ik word blij van? De geur van ’vers’ wasgoed, een kop cappuccino, een goed boek, tuttige bloemetjesmotieven en struinen door een stad en ontdekken van nieuwe dingen.

De mooiste plek van de stad? Als ik over de Maasboulevard rijd, richting het centrum en links achter het water de skyline van Rotterdam zie schitteren.

Friday Night & Saturday Morning? Friday Night spendeer ik, iets vaker dan ik zou willen, uitgeput met de voetjes omhoog op de bank. Het liefst ga ik wat vaker uit eten, gevolgd door een klein dansje in een leuke bar ergens op de Witte de With. Ik kan niet wachten op wat warmer weer, zodat het terrassen een vaste prik kan worden op vrijdag. Saturday Morning slaap ik vaak uit, mits ik geen afspraken heb. Gevolgd door een heerlijk vers ontbijtje in de stad. Als het even kan, natuurlijk in een nieuw ontdekt koffiebarretje.

Tips? Instagram: Jojanneke_hagemeijer

********************************************************************************************

WIL JIJ ONS EEN LEUKE TIP GEVEN? LAAT VOORAL EEN LEUK BERICHTJE ACHTER OP DEZE BLOG!

********************************************************************************************

METRO_LOGO_2009_cover

2 Reactie's
  • Marit
    Geplaatst op 16:58h, 30 maart Beantwoorden

    Onwijs leuk dat jullie ons gaan inspireren met leuke nieuwe tips over wat hip & happening is in Rotterdam!! Kan niet wachten op jullie tips & ideeën: kom maar op :-)!!! Enne… sla dat onwijs leuke ‘Bergpolder’ niet over hè!! Succes!!!

  • Evy IJsselstein
    Geplaatst op 18:56h, 30 maart Beantwoorden

    Marit, wat leuk dat je ons gaat volgen! Bergpolder met haar simpele & lekkere maaltijden, om vervolgens een wijntje te nuttigen tijdens een gezellige pooldate… is zeker een goede!!!

Geef een reactie