Samenwerking met Toffe Trouwblog…

TOFFE TROUWBLOG kwam ik op Instagram tegen. Ik volg niet zo snel mensen in de Wedding Branche, maar dit profiel sprak mij meteen aan. Waarom? Omdat ik de toffe trouw tips uniek vond, qua idee, stijl & design. Gewoon heel anders dan alle inspiratie die andere wedding professionals delen.

In het begin dacht ik dat Monique Verboom, de blogger & creator achter TOFFE TROUWBLOG, alleen tips deelde. Maar al snel bleek dat ze ook hele leuke blogs schrijft, waar een bruidspaar ook echt iets aan heeft. Blijkbaar had zij bij mij hetzelfde idee, want we hadden direct een lunchdate ingepland. En het was zo gezellig, dat ik echt de tijd vergat! We raakten niet uitgesproken & waren al direct hele leuke dingen aan het verzinnen om samen te doen.

Waarom ik nooit echt andere bruiloft bloggers & weddingplanners volg, is omdat ik het graag op mijn eigen manier wil doen. Ik wil geen dingen “jatten”, maar iets delen wat ik zelf bedenk. Toch ben ik blij dat ik een uitzondering heb gemaakt. Monique denkt er precies hetzelfde over. Herinner me nog haar vrijwel eerste uitspraak: “Je bent helemaal niet echt bekend in de wedding wereld, hoe kan dat?” Toen kwamen we achter onze duidelijke overeenkomst, “we doen het op onze eigen persoonlijke manier!”

Monique is al wel getrouwd, ik nog niet. Maar beiden hebben we echt een passie voor trouwen. Behalve de creatieve details waar ik graag mee bezig ben, matchen we vooral door ons organisatietalent. Monique kan je namelijk ook inhuren als externe ceremoniemeester. Dit is waar haar kracht ligt: waar moet je op letten op dé dag, welke tips kan je voor een bepaald item gebruiken? Deze tip verwerkt ze dus in hele originele lay-out, elke dag een nieuwe. Super leuk om voor de bruid in spé te volgen. Zo kan je je bruiloft nog beter plannen!

Maar ja… beiden hebben we onwijs veel tips & ideeën om over te bloggen, maar allebei een ontzettend druk leven. Al slurpend aan de verse munt thee, hadden we voor dit probleem direct de oplossing. Waarom niet onze krachten & ideeën bundelen? “De blogs die jij schrijft Monique, die spreken mij ook aan. Dus waarom deel ik niet gewoon ook jouw inspiratie?” Dus de blogs van Monique zijn voortaan ook te lezen op e-vy.com. Nou en zo ging het eigenlijk de hele middag, we zaten zo op één lijn! En dan krijg ik vanzelf mijn antwoord, hier zie ik een leuke samenwerking in.

Dus zo gezegd, zo gedaan! Nu alleen nog een leuke naam voor deze TOFFE overlap van beide creatieve personen. JAAAA… het wordt TOFFE PROPOSAL. Wat dit precies inhoudt, dat merken jullie snel. De start is deze blog, dat we elkaar voorstellen! Haha… toffe proposals over elkaar!

VOLG ons online & op Social Media!

Liefs Evy

4 Reactie's
 • Lisanne
  Geplaatst op 11:02h, 17 september Beantwoorden

  Wat een fantastisch idee om jullie trouwideeën te bundelen. Ik ga binnenkort trouwen en ben nog opzoek naar inspiratie. Ik ga zeker even verder kijken op jullie blogs, want het klinkt alsof ik met jullie ideeën een heel eind ga komen!

  Groetjes Lisanne

 • Evy's Proposal
  Geplaatst op 09:03h, 18 september Beantwoorden

  Hi Lisanne,

  Wat leuk je berichtje & gefeliciteerd met jullie bruiloft in het vooruitzicht!!! Geniet van alle voorbereidingen, die zijn al onwijs leuk. En dan genieten jullie extra op dé dag! Mocht ik, of Monique, nog ergens bij kunnen ondersteunen… Je weet ons te vinden!!!

  Liefs Evy

 • Jasmijn de Groot
  Geplaatst op 10:20h, 27 februari Beantwoorden

  Heel leuk! Altijd fijn als twee mensen hun krachten bundelen om de perfecte dag nog leuker te maken!

 • Tineke
  Geplaatst op 08:18h, 09 augustus Beantwoorden

  Altijd goed om te zien dat twee personen hun krachten bundelen. Super tof!

Geef een reactie