VLOG: Toffe Proposal & Hulstkamp Gebouw

In een eerdere blog hadden Monique & ik al verklapt dat we gaan samen werken. En wat krijg je als je Evy’s Proposal & Toffe Trouwblog samenvoegt? Yesssss: Toffe Proposal. Met onze Toffe Proposal filmpjes geven we jullie een kijkje in de “keuken” van de diverse leveranciers in de Trouwbranche. Welke toffe locaties zijn er, welke onwijs lekkere taarten, welk uniek vervoer… noem maar op! We starten met een rondleiding in het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam.

Wow, wat een waanzinnige locatie. Allereerst waren we al zwaar verrast dat we niet hoefden te betalen voor parkeren, dat in hartje stad. Fijn dat je je gasten niet op extra kosten hoeft te jagen. Daarnaast kan je er ook nog eens heel leuk aan komen per watertaxi. Qua vervoer dus ideaal. En ja… de eerste ruimte, de Wintertuin genoemd, daar waren Monique en ik direct verliefd op. Zooooo mooi! Groot!

Het Hulstkamp Gebouw is een ideale ruimte als jullie bruiloft vele gasten kent en als je wilt afwisselen wat de ruimtes betreft. Ceremonie, diner & feest… kunnen allemaal in een andere ruimte plaats vinden. Zonder dat je een ander bruidspaar tegenkomt, want als je hier trouwt, is de locatie ook echt voor jullie alleen. Daarom is trouwen op deze mooie plek dan ook iets duurder, maar het zeker waard!

Check ons filmpje voor een sfeerimpressie, we nemen je mee door alle ruimtes!
Enne…Laat ons weten wat je ervan vindt!!!

Geen reactie's

Geef een reactie