Toffe Proposal: Trouwen @ France

Samen met Monique van Toffe Trouwblog ga ik op pad en nemen we je door middel van vlogs (video blogs) mee naar de allerleukste trouwleveranciers! Wij doen je toffe voorstellen voor toffe leveranciers, oftewel… wij doen je een Toffe Proposal!

En we hebben er weer eentje! Dit keer een prachtige trouwlocatie in Frankrijk. Denken jullie eraan om te trouwen in het buitenland? Maar willen jullie je daggasten de optie bieden dat ze zowel met het vliegtuig als met de auto kunnen komen? Dan is dit een ideale plek! Maar 7,5 uur rijden vanaf Rotterdam.

Deze locatie is perfect als jullie een kasteel in gedachte hebben en altijd wel gedroomd hebben van een Sisi bruiloft. Ben je nieuwsgierig? Laat je rondleiden d.m.v. deze vlog. En blijf vooral kijken, want op het eind komt de tuin in beeld. Die is ook echt waanzinnig!

Nog even wat informatie! Het kasteel biedt slaapplekken voor 28 man. En ze zijn druk met de uitbreiding. Maar er is nog een optie! Een kwartier van het kasteel is een toffe Bed & Breakfast. Ik heb hier samen met mijn vriend en hondje 3 nachten gelogeerd. Echt super! Lekker op het platteland, de tuin uitlopen en je loopt over een landweg met uitzicht op de heuvelachtige vallei. Wil je meer info, stuur Evy let me know!

Zou jij dit kasteel bezoeken? Zo ja, wat trekt je het meest? Zo niet, waar ben jij naar op zoek? Wie weet gaat de volgende vlog dan wel daarover!

Groetjesss Monique & Evy

Geen reactie's

Geef een reactie