Toffe Proposal: Zingende Babs “Johnson Gabriel”

Samen met Monique van Toffe Trouwblog ga ik op pad en nemen we je door middel van vlogs (video blogs) mee naar de allerleukste trouwleveranciers! Wij doen je toffe voorstellen voor toffe leveranciers, oftewel..
wij doen je een Toffe Proposal!

En we hebben er weer eentje! Dit keer een ceremonieel spreker. Maar een hele bijzondere spreker: Johnson Gabriel. Hij is ook zanger, dus ik noem hem ook wel de zingende BABS. Hij is in te zetten voor een ceremonieel huwelijk, dit betekent dat jullie dan al voor de wet getrouwd moeten zijn. Of er moet op dé dag zelf ook een officiële trouwambtenaar aanwezig zijn. Zo zie je maar, overal een oplossing voor.

Maar wil jij een ambtenaar die als verrassing ook nog zingt? Dan is Johnson your guy! Check in het filmpje hoe leuk hij is.

En natuurlijk ben ik heel nieuwsgierig wat jullie belangrijk vinden aan een BABS / Trouwambtenaar. En ik vind live muziek tijdens de ceremonie heel belangrijk, maar hoe denk jij erover? Ik lees het graag in de ‘comment’ hieronder. Ik reageer altijd!

Wil je meer informatie over Johnson of andere trouwambtenaren, mail of call me!

Groetjesss Monique & Evy

Geen reactie's

Geef een reactie