Trouwambtenaar karin van de Ven

11 Aug VLOG: Trouwambtenaar Karin van de Ven

Samen met Monique van Toffe Trouwblog ga ik op pad en nemen we je door middel van vlogs (video blogs) mee naar de allerleukste trouwleveranciers! Wij doen je toffe voorstellen voor toffe leveranciers, oftewel..
wij doen je een Toffe Proposal!

En we hebben er weer eentje! Dit keer van een zelfstandig Trouwambtenaar, ook wel zelfstandig BABS genoemd (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand).

Wanneer raad ik een zelfstandig BABS bij bruidsparen aan? Als jullie de ceremonie heel erg belangrijk vinden & dat deze een toffe persoonlijke teint krijgt. Met veel persoonlijke aandacht en dat er ook vrienden & familie benaderd worden! Oké… je kan ook boffen via de gemeente, deze kent ook echt leuke Trouwambtenaren. Alleen kunnen zij er iets minder tijd aan besteden. En het kan ook echt zijn dat je een Trouwambtenaar krijgt die niet met jullie matcht. Je kan altijd wel je voorkeur aangeven, maar je bent hier nooit zeker van en dan krijg je er eentje toegewezen.

Maar er zitten nog meer voordelen aan… check hier ons filmpje!

Natuurlijk zijn we heel nieuwsgierig naar jullie ervaringen met een zelfstandig Trouwambtenaar. Of als je nog vragen hebt, dan kan je die altijd stellen. Laat gewoon hieronder een comment achter, ik reageer altijd!

Groetjesss Monique & Evy

Geen reactie's

Geef een reactie