Skip to main content

BABS

Verhalen schrijven, je las het vast al! Dat is iets waar ik zo blij van word. En dan is er toch niks mooier dan het verhaal van 2 verliefde mensen schrijven? Als mij verteld zou worden dat ik dit altijd met deze passie blijf doen, dan teken ik daarvoor.

Maar mag ik tekenen op jullie dag? Dan willen jullie vast nog iets meer van mij weten. Als voorheen weddingplanner heb ik vele bruiloften meegemaakt. Mijn bruidsparen adviseerde ik eigenlijk altijd een zelfstandig trouwambtenaar. Gewoon… omdat jullie verhaal veel uitgebreider wordt verteld met vele persoonlijke details. En dat is wat ik doe, jullie verhaal overbrengen. In jullie woorden, maar met een toontje van mij er doorheen. Tenslotte geven jullie mij alle ins & outs: mooie momenten, grappige weetjes en de emotionele tranen & gelukjes!

Ja ik schrijf keihard met jullie mee als jullie weer even terug gaan in de tijd. Waar hebben jullie elkaar ontmoet, was het liefde op het eerste gezicht, of zag de een de ander nog niet staan? En over de eerste zoen, de irritante weetjes van elkaar bij het samenwonen en de gedeelde passies. Dus ik vertel echt jullie pure verhaal!

Alleen bestaat het verhaal niet alleen uit jullie woorden. Al hebben jullie er wel invloed op wie dit verhaal aanvult, wat diegene heeft verteld, blijft geheim tot het moment van de ceremonie. Maar een verhaal met een verrassende inhoud of wending is toch ook veel leuker?

En dat is wat ik doe! De ceremonie vol kletsen met alleen maar weetjes over jullie. Een persoonlijke verhaal waarin iedereen jullie herkent & waar ik jullie zelf ook nog eens verras. Puur & met emotie. 100% duidelijk dat het is waarom júllie trouwen! En daarna is het tijd voor even een klein momentje samen en daarna gauw met familie en vrienden aan de bubbels en taart.

Over familie en vrienden gesproken…
Hebben jullie iemand uit de familie of een vriend gevraagd om jullie te trouwen? Dan kan je mij zeker inschakelen om hem/haar te coachen! Voor hen is het misschien de eerste keer en ik kan ze begeleiden tijdens het schrijven van jullie verhaal!