Skip to main content

OVER MIJ

Evy privé…

Allereerst ben ik dan Eefje… vriendin van Marnix, mama van Tygo & Pip en vrouwtje van hond Sky. En zo ontzettend dankbaar & trots op ons complete gezin. En het ‘dak boven ons hoofd’ dat we samen met een architect & aannemer ontworpen hebben.

Het mama zijn heeft mij veranderd. Ik heb echt weer mijn tijd & focus voor mijn bedrijf moeten herpakken. Een perfectionist die ik ben! Als mama, maar ook als ondernemer. Maar joh, wat heb ik het ondernemen gemist. Hier maken we dus gewoon weer tijd voor!

Wat mij verder kenmerkt?

Enthousiast, creatief, eigenwijs, spontaan, puur & denken in oplossingen. Ik zie het dagelijkse leven het liefst met een eigen persoonlijk tintje. Zo ook de geboorte & verjaardag van de kinderen. Dat is dan gewoon een Event waar gelet wordt op de details. Wat maakt het persoonlijk & wat past er bij ons? Wat maakt het anders?

Deze stijl vind je ook weer terug in ons huis. Welk detail maakt ons huis uniek? En hoe kan het toch allemaal net even anders? De bouwtechnische zaken liet ik aan mijn vriend over. Alles wat zichtbaar is én het interieur, daar bemoeide ik me mee! Beleving, iets waar ik altijd over weet te vertellen.

Zo kan ik mijn creativiteit lekker kwijt onder één dak: belevenissen met het gezin, ons huis, de tuin & als ondernemer. Creatief bezig zijn is toch echt wel een ononderbroken rode draad in mijn leven. Kan ik dit niet zijn, dan mis ik de uitdaging & energie! Dan moet ik mezelf echt weer de spiegel voorhouden. Geluk zit ‘m in de kleinste & creatieve dingen.

Evy als ondernemer…
Schrijven, organiseren & creatief bezig zijn. Dat is mijn passie & daar krijg ik energie van. Privé stop ik dan ook alle energie in kinderverjaardagen en -feestjes! Met een voldaan gevoel plof ik dan in de avond op de bank. Maar privé is niet genoeg, daarom heb ik er mijn werk van gemaakt. Evy is mijn grote droom die werkelijk is geworden. En met de jaren ook steeds mooier wordt!

Evy’s verhaal begint als Wedding Planner. Zo tof om bruidsparen te begeleiden en inspireren… hoe creëren we jullie mooiste bruiloft! Eentje die echt bij jullie past. Het persoonlijke teintje… daar ga ik voor!

Maar dan word ik moeder! Nog een rol erbij die perfectie en aandacht van mij vraagt. Tijd te kort! Het Weddingplannen heb ik op een laag pitje gezet. En wat ik voelde was waar: “Ik kan de bruidsparen niet loslaten!”

En stiekem betrap ik me erop hoe leuk ik het schrijven vind! Blogs voor Evy’s Proposal, maar ook voor andere sites. Of ook super tof… Ceremonieverhalen schrijven en vertellen aan de daggasten. Hoe tof zou het zijn als ik bruidsparen ook voor de wet mag trouwen? Niet meer ceremonieel, maar gewoon voor het echie!

En geen seconde getwijfeld! En het had zo moeten zijn… de Gemeente waar ik opgegroeid ben zocht nog een trouwambtenaar. En nu mag ik dus op de tofste plekken in de Zuidplas leuke couples trouwen. En uiteraard trek ik door heel het land! Of trouw je in het buitenland… ik ben erbij om jullie persoonlijke verhaal over te brengen.

Met jullie eigen woorden, grapjes en tranen. Plus dat beetje meer waar jullie geen weet van hebben! Zo heeft jullie verhaal op dé dag ook nog voor jou een verrassingsmomentje.

En altijd stel ik de vraag: “Wat maakt jullie puur en typisch als stel?” Verzin dat maar alvast, de koffie/thee staat klaar & wijn/bier staat koud! Tik ik mee aan jullie persoonlijke verhaal?

Liefs Eefje (Evy)

[ Ik ben ] eigenwijs & enthousiast, creatief & speels, brutaal & bescheiden, eerlijk & betrouwbaar, inlevend & empathisch, een stuiterbal & een tikkeltje impulsief, de mama van 2 kinderen en onze hond, maar ook Eefje. Gewoon anders… mezelf & puur!