Skip to main content

Grote diners worden intiem & intieme diners groots!

Hoe gaat trouwen straks zijn als alles weer mag? Mijn voorspelling is dat het samenzijn & samen dineren dan nog belangrijker zijn. En dat hier veel meer de tijd voor wordt genomen. Intiem dineren. Niet op de horloge kijken met de gedachte “het feest begint zo!” Een gokje van mijn kant… bruiloften worden veel intiemer met ruime tijd voor elk moment.

En als er dan elk moment van de dag meer wordt stil gestaan, bij welk moment sta jij als bruidspaar dan nog extra stil? Komt het dineren als eerste in je op? Dan heb ik goed nieuws! Want Set Tables geeft hier alle aandacht aan.

Tafelstyling van A tot Set. Een romantisch zacht terra tintje of een stoere greystone look? Ja, je hebt keuze voor de kleur van je servies. En de aanvullende tafelstyling maakt de tafel helemaal af. Nog een menu- of naamkaartje laten matchen, kan! De dinertafel is een eye catcher! Een tafel waar je uren aan wilt dineren & zelfs graag nog uren wilt natafelen. Bijkletsen, lachen, huilen, dát moment vieren & vastleggen.

 

En als ik dan NU in dat moment probeer te zijn… horen we op de achtergrond live muziek die ons helemaal naar een ontspannen setting brengt. Wedden dat die voetjes nog wel van de vloer gaan? Maar gewoon op ons moment, zonder planning. Gewoon lekker in het moment blijven.

Ik zie deze setting eigenlijk al jaren voor me. Maar na afgelopen jaar… Bruiloften uitstellen omdat een feest niet mogelijk is. Uiteindelijk het trouwen toch maar door laten gaan, wel met minder gasten maar alle tijd voor het diner. En dan
zelfs nog een periode dat ook borrelen & dineren niet mogelijk zijn! Wat zijn we straks weer blij als we gewoon samen mogen zijn op deze mooie dag.

Afgelopen jaar heeft wat gedaan met deze dag! Mijn hoop is daarom dat we er het mooie uit halen. Geen haast op de dag! Geen strakke planning. Aandacht voor een paar momenten die je dan ultiem beleeft. Waar alle tijd voor is & waar
alle aandacht aan is besteed.

Met die gedachte vind ik deze nieuwe topper een aanwinst voor de wedding branche. Laat mensen genieten met jullie aan tafel. Neem de tijd, laat het smaken, klets erop los & geef het een mooi tintje.

Nu ben ik heel benieuwd als jij gaat trouwen? Welk moment ga jij het allerbelangrijkste vinden? Welk moment verdient extra tijd om stil te staan?

Lees ik jou hieronder? Dan neem ik daar even de tijd voor. Hoe kan jij met een paar tips ultiem genieten van jouw meest bijzondere moment!

Liefs Evy

Met dank aan Set Tables