Skip to main content

Ja, ik vind mijn website nog steeds top. En toch moet deze topper veranderd worden. De tijd moet ik hier alleen nog even voor vrij maken. Waarom? Ik ga een iets andere kant op. Het is tijd om een prille proposal officieel te maken.

De mensen die mij op social media volgen, weten het al! Ik ben nu als Trouwambtenaar actief, Evy de BABS. Schrijven is iets wat ik het allerliefste doe. En het is een eer om een stel te mogen trouwen en voor hen een persoonlijke liefdesverhaal op papier te zetten. Om deze vervolgens te delen. Als ik begin te schrijven, dan tik ik door tot er een chronologisch & puur ceremonieverhaal zwart op wit staat. Dat gun ik namelijk elk bruidspaar: Een persoonlijke ceremonie die de dag nog mooier maakt!

Daarnaast iets nieuws! Noem het Wedding Coach. Hopelijk wordt trouwen weer wat normaler. Wat een stress kleeft er tegenwoordig aan dit persoonlijke Event. Een stress waar je geen grip op hebt. En welke kant gaat het op? Blijven de bruiloften intiem of worden ze 7 van de 10 keer weer net zo groots als toen het nog kon? Wie zal het zeggen.

Voor mij wel een duidelijk gevoel een nieuwe kant op te gaan. Aan welk soort bruiloft wil ik een bijdrage leveren? Samenwerken met bruidsparen die dé dag zelf willen organiseren. Samen met díe enthousiaste ceremoniemeester uit eigen bekende kring. Maar hij/zij moet de dag uiteraard ook relaxed kunnen meemaken. En de voorbereidingen niet te vergeten. Geen stress voor het bruidspaar, geen onzekerheid bij de ceremoniemeester. Daar ben ik voor!

Daar waar de stress & onzekerheid is, daar ondersteun ik. Door kritische vragen te stellen, door antwoorden te geven en mee te denken en om tips uit te wisselen. Een zorgeloze tijd voor & op dé dag. Voor het bruidspaar, maar ook voor die geliefde ceremoniemeester. De rol als weddingplanner laat ik voorlopig los.

Vele jaren heb ik met liefde langs de zijlijn & achter de schermen gestaan van behoorlijk wat bruiloften. Met alle liefde & enthousiasme heb ik bruidsparen begeleid om van dé dag een persoonlijke en unieke bruiloft te maken. Weddingplanner… mijn hart gaat nog steeds sneller kloppen als ik dat woord noem of schrijf. En toch heb ik dit mooie werk op een laag pitje gezet, waarom?

Mijn leven is veranderd! Ik startte als Weddingplanner toen ik vrijgezel was. Alle tijd! Er komt een vriendje, een zwerfhondje… heel goed te combineren. Perfect zelfs. Onze trouwe viervoeter was bijna nooit alleen thuis. En toen was ik zwanger van de eerste! Mijn gedachte was dat het organiseren van bruiloften dan nog steeds zo mooi bij ons plaatje paste. Niet wetende dat ik echt een ouderwetse moeder ben, die onze zoon zoveel mogelijk thuis wilde hebben! Werken doe ik als hij slaapt. Maar slapen deed hij dus niet! Zo zie je maar… ook een Weddingplanner kan niet alles zelf plannen.

Toch hield ik het vol, omdat het mijn passie was. Maar de wens voor een tweede kindje… een broertje of zusje… die was groter. Ik moest een keuze maken om ook een leuke moeder te kunnen blijven. Zeer, dat deed het. Maar uiteindelijk nooit spijt van gehad, niet in deze situatie als prille moeder van een mooie zoon & dochter.

Een aantal bruiloften had ik al ingevuld als Ceremoniespreker. Ja, zo ga ik de pijn verzachten! Als ik het weddingplannen op een laag pitje zet, dan wil ik mensen gaan trouwen. Niet alleen ceremonieel, maar ook wettelijk! En deze kans is mij gegeven door Gemeente Zuidplas. Wat een geluksvogel ben ik. Inmiddels heb ik nu 5 stellen voor de wet getrouwd. En bizar hoeveel energie me dit geeft! Ik ben iemand die het lastig vindt om een weg in te gaan, maar wat heb ik verdomd goed gekozen!

Wie zijn bruiloft mag ik nog persoonlijker maken als BABS? En welk bruidspaar gunt zichzelf en de ambitieuze ceremoniemeester minder stress? Organisatie ligt in jullie handen, maar het wordt met mij erbij gewoon leuker! Ik geef jullie die handvatten om te genieten tijdens de voorbereidingen & op dé dag zelf.

Trouw of coach ik jullie? Ik teken ervoor!
Heb je vragen? Mail, bel, app me of tik een comment hieronder. Lees ik jou?

Liefs Evy