Skip to main content

CEREMONIEMEESTER

Organiseren, creatief bezig zijn & verhalen schrijven.

Waar kan ik deze mix kwijt? Precies… op jullie bruiloft of op jouw event. En deze afwisseling vind ik gaaf. Ene keer ben ik aan de slag voor een te gek stel & dan weer voor een tof merk.

Mijn stijl? Dé dag persoonlijk maken!

De dag in die stijl invullen dat het een typisch moment is van jullie.

Wat is jullie unieke verhaal? Of het verhaal van jouw merk? Wat maakt het puur? Door dichtbij jezelf te blijven, creëer je dié pure dag die bij jullie past. Of dat event wat matcht met jouw merk.

Ja, deze dag klets of organiseer ik! Of allebei.

Als BABS deel ik jullie persoonlijke verhaal met dé gasten. Een verhaal waarin iedereen jullie herkent & waar ik jullie zelf ook nog eens verras. Puur & met emotie. 100% duidelijk dat het is waarom júllie trouwen!

Mijn organisatietalent is een knobbel die ik niet kan uitzetten. Deze is overal waar ik ben. Een kwaliteit die ik altijd inzet. Door mijn ervaring als Wedding- & Eventplanner weet ik stress weg te nemen of je verder te helpen wanneer je vastloopt. Mijn creatieve & enthousiaste kant inspireert over de invulling. Mijn betrokken & empathische kant laat jou genieten van dé dag. En niet geheel onbelangrijk… van alle voorbereidingen vooraf!

Doel? Een dag die iets zegt over jou als persoon, als stel of als merk! Ik zet een punt achter jouw stress.