Skip to main content

Organiseer je jullie bruiloft liever zelf, maar “stoei” je wel met je eigen onzekerheid, stress of twijfel?

“Leuk hoor een Weddingplanner, maar ik organiseer mijn bruiloft liever zelf!” Is dat een gedachte die jou bekend voorkomt? Je bent hartstikke creatief en van organiseren krijg je alleen maar energie. De gedachte dat tijdens de voorbereidingsfase een Weddingplanner haar ideeën met je deelt, benauwt je. Dat kan! En goed dat je jezelf zo goed kent.

Maar ken je jezelf zo goed, dat je ook weet wat de voorbereidingen van dié mooie dag verder met je doet? Bruidje Perfectionistisch, zie je jezelf al met je handen in het haar van de stress? Bruidje Twijfel, voel je je al onzeker over het feit dat je heel veel keuzes moet gaan maken? Bruidje Sociaal, krijg je nu al de kriebels in hoeverre je rekening moet houden met jouw familie-, vrienden- en kennissenkring? En de kringen die nu spontaan ook nog bij je opkomen!

Bahhh, dit staat toch een beetje in de weg om ook te kunnen genieten van de maanden vóór die grote dag! En hoe zonde als je van deze periode eigenlijk niet net zo’n leuke tijd maakt als van de bruiloft zelf? Dan is het plezier niet voor slechts 24 uur, maar voor een aantal maanden of zelfs (ruim) een jaar.

FUN & no stress… is dat ook een gedachte die heel vaak in je op mag komen tijdens de voorbereidingsfase? Dan benauwt deze Proposal je misschien toch niet zo:

Voor stress, onzekerheid, twijfel, ik-weet-het-even-niet-meer-momenten is Evy jouw luisterend oor. Het enige wat ik doe is naar jou luisteren: waar zit je mee of wat zit je dwars? Luisteren, onderzoeken, feedback geven en samen op zoek gaan naar een inzicht waardoor jij weer vol enthousiasme door kan gaan met de organisatie van jullie eigen dag. Ik kruip niet in de rol van Weddingplanner, maar in die van Holistisch Coach*!

Juist ja, de piekermomenten worden aangepakt! Hoe zou jij het vinden als de totale organisatie van jullie dag maar een enkel piekeruur kent? Of misschien twee, maar in ieder geval niet om de haverklap. Je onzeker voelen past gewoon niet in deze periode! Als je vol vertrouwen jullie dag organiseert, dan wordt het ook gewoon echt JULLIE dag. Eentje die in zijn geheel matcht met jullie. Persoonlijk & verrassend!

En uiteraard, als we dan toch met elkaar in contact zijn, dan deel ik ook graag mijn kennis & netwerk met jullie. Maar alleen wanneer dit gewenst is, zelf ben ik ook niet altijd gek op ongevraagd advies.

Klinkt dit als iets wat misschien wel bij je past en wil je meer informatie? Bel of mail me gerust. Of twijfel je nog of je dit nodig hebt? Geen probleem, slaap er gewoon nog een (paar) nachtje(s) over of dit iets voor jou is. Wat je natuurlijk wel kan doen, is een comment achterlaten op deze blog: Waar stoei jij mee? Of stuur je mij liever een persoonlijk berichtje? Houd je dan vooral niet in. Wie weet pak ik jouw “issue” er wel uit voor mijn volgende blog. Want die gaan er genoeg komen dit jaar… VOLG EVY !!!!

*December 2015 heb ik mijn diploma voor Holistisch Coach behaald!